Laskutuspalvelu

Finvoicer
 • Ei avaus- tai kuukausimaksuja
 • Edullinen laskukohtainen hinnoittelu
  (Katso hinnasto)
 • Ulkoistettu asiakaspalvelu laskuihin liittyvissä asioissa
 • Automatisoitu laskutus (postilasku, sähköposti- tai verkkolasku)
 • Automatisoitu muistutus- ja perintä voidaan liittää osaksi palvelua.
 • Integroitavissa yrityksen taustajärjestelmiin XML-rajapinnan avulla (esim tilaus- ja toiminnanohjausjärjestelmät)

 • Rajapintakuvaus


  Soita ja kysy lisätietoja:
  020 734 9260

  Tai lähetä sähköpostia:
  myynti@finvoicer.fi

  Laskutuksen ulkoistaminen

  Keskity ydinliiketoimintaasi ulkoistamalla laskutusprosessit meille
  Laskutuspalvelulla voitte ulkoistaa ja automatisoida koko laskutuksen yksilöllisen sopimuksen mukaisesti. Aikaresursseja säästyy ydinliiketoimintaan ja yrityksen kehittämiseen, esimerkiksi markkinointiin ja tuotantoon.

  Käyttöönoton teemme teille helpoksi. Meidän tulee yhdessä sopia miten laskutukseen menevä aineisto toimitetaan meille tai vaihtoehtoisesti laskutuspalvelumme voidaan integroida yrityksen omiin taustajärjestelmiin, kuten toiminnanohjaus- tai tilausjärjestelmään. Tämän jälkeen me hoidamme loput ja saat myyntireskontraraportit kuun loputtua kirjanpitoa varten. Lähtevät laskut voidaan personoida esimerkiksi yrityksen omalla logolla. Muistutus- ja perintäpalvelu voidaan liittää osaksi palvelua joko täysin automaattiseksi tai manuaaliseksi, jolloin itse päätätte velkasaatavien hallinnasta.

  Kun laskutus on ulkoistettu asiansa osaavalle saatavienhallintatoimistolle, nopeutuu myös asiakkaiden maksaminen ja sen myötä rahankierto.


  Kiinnostuitko?

  Ota ensimmäinen askel kohti laskutuksen ulkoistusta.
  Lähetä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme ja sovitaan aika esittelylle:  Referenssit  Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivene, jonka laajasta mallistosta löydät parhaat vaihtoehdot monipuoliseen vapaa-ajan veneilyyn ja vaativaan työhön. Buster Boats ulkoisti laskutuksen ja maksuvalvonnan Finvoicer-laskutuspalveluun. Laskutettavat aineistot kulkevat kätevästi Finvoiceriin suoraan Buster Boatsin omasta taustajärjestelmistä.  Domainkeskus on luotettava vuodesta 2000 asti toiminut domain- ja hosting-palveluntarjoaja. Koska yritys rekisteröi ja uudistaa vuosittain kymmeniä tuhansia verkkotunnuksia, oli laskutuksen ulkoistus ja automatisointi selkeästi yrityksen toimintoja tehostava ratkaisu - pois manuaalisesta laskujen käsittelystä automatisointiin. Finvoicerin laskutuspalvelu integroitiin yhteen Domainkeskuksen toiminnanohjaus- ja tilausjärjestelmän kanssa, joka automatisoi laskutusprosessit täydellisesti aina laskujen lähetyksestä päivittäiseen maksuvalvontaan. Maksetuista suorituksista palautuu tieto myös Domainkeskuksen toiminnanohjaukseen, joka hoitaa automaattisesti domainien sekä palveluiden uudistukset suorituksen kirjauduttua.

  Tutustu muihinkin asiakkaisiimme Finvoicerin omilla sivuilla!