Taustat kunnossa


Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.
Finvoicer Group Oy on hyväksytty Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi.

Olemme myös vakavarainen ja luotettava kumppani. Luottoluokituksemme on korkein mahdollinen.

Yhtiöllämme on Etelä-Suomen lääninhallituksen myöntämä toimilupa harjoittaa perintätoimintaa.

Finvoicer Group Oy (2272745-4)
Ajurinkatu 2
20100 Turku


asiakaspalvelu@finvoicer.fi
puh: (02) 6510 0650
fax: (02) 6510 0651

Myynti:
myynti@finvoicer.fi
020 734 9260

Tietoa yrityksestämme

Finvoicer Group Oy on kotimainen yksityisomistuksessa oleva täydenpalvelun luottotieto-, laskutus- ja perintäalan kumppani.

Haluamme olla sinun ensisijainen yhteistyökumppanisi, kun tarvitset kumppania taloushallinnon tehostamiseen. Kustannustehokkaiden ja jopa maksuttomien ratkaisujemme sekä palveluidemme avulla yritys voi tehostaa merkittävästi liiketoimintaa, nopeuttaa kassavirtaa ja kasvattaa tulosta.

Olemme apunasi myös uusasiakashankinnassa ja yhteistyökumppanuusvalinnassa tarjoamalla käyttöönne ajantasalla olevat luottotiedot kuluttajista ja yrityksistä.

Yhtiöllämme on Etelä-Suomen lääninhallituksen myöntämä toimilupa harjoittaa perintätoimintaa.

Lupauksemme

Luottamuksesi arvoinen
Hoidamme perinnän tehokkaasti hyvää perintätapaa noudattaen, hienovaraisuutta unohtamatta sekä muistaen, että jokaisen perinnän taustalla on toimeksiantajan asiakassuhde.

Nykyaikainen
Nykyaikaisilla ohjelmistoilla tehostamme toimeksiantajiemme rahankiertoa. Helppokäyttöinen laskutus- ja perintäjärjestelmä on myös integroitavissa taloushallinnon järjestelmiin.

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme ja katsotaan yhdessä miten voimme tehostaa Sinun yrityksesi taloushallintoa: